Nieuwe leden

Welkom bij TV Chaam!!  

TV Chaam heet je van harte welkom bij onze leuke en bedrijvige vereniging!! Hieronder tref je de info aan welke zinvol is om te weten.  

Bardienst: 
Als lid van TV Chaam dien je 2 diensten (bar, onderhoud, schoonmaken) per kalenderjaar te draaien. Je kunt hier online zelf een datum voor invullen, of je wordt ingedeeld en krijgt hier automatisch bericht. Op de website www.tvchaam.nl vind je de info over hoe je bardiensten in te vullen zijn. Bij aanvang van je bardienst moet je eerst de sleutel van het clubhuis ophalen (sleuteltasje). Op de site vindt je een lijst van de sleuteladressen per maand.  

Afhangsysteem: 
Je kunt via de KNLTB ClubApp een baan reserveren. 

Contributie: 
Je krijgt jaarlijks in Q1 een e-mailbericht van KNLTB-Club waarbij je via iDeal je jaarlijkse contributie kunt overmaken. Betaling kan in een keer of in termijnen.  

Algemene ledenvergadering / ALV:
Jaarlijks rond februari houden wij onze ALV, waarbij alle leden welkom zijn om hun stem en mening te laten horen en waarbij het bestuur verslag doet over het afgelopen jaar.  

KNLTB APP / KNLTB ClubApp: 
Deze app kun je gratis downloaden en biedt diverse handigheden, zoals overzicht van de bardiensten/dienstenplanner, clubnieuws, informatie wanneer tennisbanen gesloten zijn vanwege winterse omstandigheden, complete club agenda.  

Communicatie:
TV Chaam heeft een actief social media team, al het relevante nieuws is via onze Facebook pagina in de gaten te houden  

Events:      
We zijn actief in het organiseren van gezellige toernooien waar je voor in kunt schrijven. Volg ook hiervoor onze fb-pagina en mis niks!  

Wedstrijdtennis:
Onze vereniging organiseert ook wedstrijdtennis, voor iedere leeftijd en voor ieder niveau. Zo vinden in maart en juni de clubkampioenschappen plaats, zijn er heel het jaar door teams die competitie-tennis spelen, en in september organiseren we ons eigen open toernooi bij TV Chaam  

Lessen:
Wil je tennisles volgen bij TV Chaam, dat kan! Voor iedereen! Wij werken samen met tennisschool Ins and Outs. Voor info en tarieven zie website https://ins-outs.tennis  of zoek rechtstreeks contact met Noortje vd Wegen -06-17347902.

Vrijwilligers gezocht!
Om onze vereniging leuk en bedrijvig te kunnen houden, zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers onder onze leden. Op onze site vind je een overzicht van de commissies en activiteiten.  

Privacy: 
Je wordt aangemeld bij de KNLTB. TV Chaam handhaaft de GDPR-wetgeving.  

Nieuw jeugdplan :
We hebben enkele jaren geleden een nieuw all-in-1 jeugdplan ingevoerd. Onder het all-in-1 vallen alle kosten voor trainingen (36 lessen per jaar), competitie KNLTB in de diverse competities rood, oranje, groen of geel (afhankelijk per leeftijd), regionale clubkampioenschappen, jaarlijks uitje, tentenkamp op de club, wekelijks van 1 april tot 1 november toss-wedstrijden, gezinstoernooi en contributie. Kosten voor kinderen van 6 t/m 8 jaar van € 305 per jaar ; van 9 t/m 12 jaar van € 335 per jaar ; 13 jaar van € 395 per jaar, Vanaf 14 jaar is in principe het all-in-1 programma niet meer van toepassing.

Voor extra info kun je altijd email sturen met verzoek om info naar [email protected] of je kunt terecht op www.tvchaam.nl 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam

KVK-nummer

40258056