Contributie 2024

TV Chaam is een bloeiende vereniging voor tennis met circa 350 actieve leden. Wil je ook lid worden? Dat kan. Lees dan goed de aanwijzingen onder het kopje ‘Lid worden’ (even verder scrollen).

Soorten lidmaatschap 

Senioren Leden die in het verenigingsjaar 18 jaar of ouder worden, worden bestempeld als senioren.

Contributiebedragen per 1 januari 2024 :

Lidmaatschap Contributie  
Junioren tot 9 jaar € 305,- incl. alles-in-1 met 36 trainingsweken
Junioren 9 t/m 12 jaar € 335- incl. alles-in-1 met 36 trainingsweken
Junioren 13 jaar € 395,- incl. alles-in-1 met 36 trainingsweken
Junioren 14 t/m 17 jaar € 75,-  
Senioren € 145,-  
Instap-abonnement € 50,- 3 maanden lid
Rustend lid € 15,-  

 

Opzeggen lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap kun je opzeggen vóór 15 december, twee weken voor het einde van het verenigingsjaar door een mail te sturen naar onze tennisvereniging: [email protected]. Bij te laat afmelden zullen de kosten voor bondlidmaatschap van € 20,00 in rekening worden gebracht. De opzegging is pas definitief, als een bericht hierover door de ledenadministratie is ontvangen en bevestigd. Bij beëindiging van het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar blijft de contributie over het gehele verenigingsjaar verschuldigd.

Lid worden TV Chaam maakt sinds 2017 gebruik van een nieuw ledenadministratie- en informatiesysteem: KNLTB.Club. Inschrijven gaat in 3 stappen:

1.     Vul het on-line inschrijfformulier, op deze site onderaan te vinden.

2.      Stuur een e-mail naar de ledenadministratie: [email protected] met in de bijlage een recente profielfoto (bijvoorbeeld een pasfoto). Vermeld daarbij duidelijk je volledige naam. De ledenadministratie zal jouw inschrijving binnen enkele dagen verwerken en de factuur naar jou emailen.

3. Volg de betaalinstructie in de factuur die je per e-mail ontvangt. Het KNLTB-pasje ontvang je zodra de automatische incasso is verwerkt in het KNLTB.club-systeem.

Wijzigingen doorgeven

Je kunt adreswijzigingen, wijzigingen van telefoonnummer of e-mailadres doorgeven aan de ledenadministratie: [email protected]. Hier kan je ook een recente profielfoto naartoe mailen als je de oude foto op je KNLTB-pasje wilt vervangen. Vanaf 2018 kunnen leden zelf wijzigingen ook direct in KNLTB.club doorvoeren.

Meer weten?

Heb je vragen over het lidmaatschap? Stel je vraag dan per e-mail aan onze tennisvereniging [email protected].  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam

KVK-nummer

40258056