Afhangbord

Reservering- en Baan Reglement tv Chaam

1.     De tennisbanen zijn alleen toegankelijk voor leden van Tennisvereniging Chaam. (uitzondering: voor competities en toernooien en andere georganiseerde evenementen).

2.     De tennisbanen zijn geopend van 8.00 u tot 23.00 u.

3.     Een reservering is alleen geldig als er ten minste door 2 personen met een geldig pasje via het digitale afhangbord op de door hen gekozen tennisbaan is afgehangen én deze personen op het tennispark aanwezig zijn.

4.     Het afhangen geschiedt met de voor het jaar geldige KNLTB pas.

5.     Door af te hangen reserveert u speeltijd op de door u gekozen baan. Indien u gaat spelen zonder te hebben af gehangen loopt u het risico door anderen te worden afgehangen. Dat betekent de baan direct verlaten en op uw volgende beurt wachten. 

6.     Om af te hangen voor een enkel spel zijn 2 passen nodig.  Om af te hangen voor een dubbel spel zijn minimaal 3 passen nodig om te kunnen spelen. 

7.     Ieder moet met zijn eigen pas afhangen (dus geen passen verzamelen door 1 persoon die alles afhangt) en alle spelers moeten aanwezig zijn en blijven op de club tot moment van spelen. Reserveren met andermans pas is niet toe gestaan.

8.     De speelduur is 60 minuten voor een enkelspel en 60 minuten voor een dubbelspel .

9. Bij grote drukte wordt verzocht om dubbel partijen te spelen, dit om lange wachttijden te voorkomen.

10. Het is juniorleden jonger dan 12 jaar niet toegestaan om na 19.00 u nog te reserveren.

11. Het tennissen geschiedt in tenniskleding of een trainingspak en tennisschoenen (tennisschoenen hebben een ingelegd fijn profiel), geen grof profiel, noppen of iets dergelijks, daar breng je blijvende schade op de tennisbanen mee aan.

12. De trainingen zullen in de zomer periode gegeven worden op baan 4 en 6, tijdens de winter periode zal afhankelijk van de condities van de banen, op baan 4 en 6 , gelest worden. De trainingsbaan is gereserveerd voor lesdoeleinden, en is dus tijdens de lesperiodes gereserveerd voor de trainer. Tijdens de training is het verboden een andere baan te reserveren, om na de training meteen vrij te kunnen spelen.

13. Bij het verlaten van de tennisbaan dienen lege flesjes, bekertjes en dergelijke te worden opgeruimd.

14. Introducte deelname is vooraf aan te vragen via email [email protected]; tegen een prijs van € 3,50 (senior) en € 1,50 (junior). Betaling kan geschieden door contant geld in een enveloppe in de brievenbus van het tennispark of via email vragen om een tikkie/ betaalverzoek.

15. Het bestuur heeft het recht om bij evenementen en toernooien alle banen in gebruik te (laten) nemen.

 

 

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering 03-03-2015

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam