Vriendjes & Vriendinnetjes-toernooi

02 maart 2021

Vorige week zondag was het eindelijk zover, Vriendjes & Vriendinnetjes-tennis bij TV Chaam. Dit nieuwe event werd georganiseerd door Noortje en Stijn van Ins & Outs Tennis Academy en telde maar liefst 46 deelnemers. Ongeveer de helft van deze deelnemers is momenteel al lid van TV Chaam. De andere kinderen kregen op deze manier de mogelijkheid om kennis te maken met de sport tennis.

De middag begon met een warming-up, daarna werden er verschillende spellen gespeeld, zoals mikken, een parcours, over het net, het ballenkanon en tennissen tegen de leraar. De kinderen waren erg fanatiek en deden er alles aan om te winnen. Tussendoor was er tijd voor wat lekkers en wat te drinken. De tennismiddag werd afgesloten met verschillende potjes vrij tennissen.

Het event is een mooi voorbeeld om kinderen zoveel mogelijk bezig te houden in deze bijzondere tijd. Zowel de kinderen, vrijwilligers als Noortje en Stijn van Ins & Outs Tennis Academy hebben genoten van deze zonnige en sportieve middag!

Tennisvereniging TV Chaam biedt een totaalpakket all-in voor de jeugd. Dit totaalpakket bestaat uit; trainingen door een gediplomeerde tennislerares, competitie in het voor- en najaar tegen teams uit de regio, onderlinge toernooitjes en het tentenkamp. Voor meer info; www.tvchaam.nl, contact via mail; [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam