TV Chaam opent nieuwe banen en Datamex Open Toernooi wederom geslaagd

14 september 2020

2020 is een bizar sportjaar voor ons allemaal, maar toch vonden de laatste weken belangrijke activiteiten plaats bij TV Chaam. 

22 augustus 2020: Opening nieuwe Smashcourtbanen.

29 augustus t/m 6 september 2020: Datamex Open toernooi  

 

Opening nieuwe tennisbanen: 
In 5 weken gerealiseerd en ceremonieel heropend op 22 augustus door Wethouder Frank van Raak van Sportzaken samen met voorzitter Maarten Hendriks. In de toespraak herinnerde Maarten de aanwezigen aan het lange traject en de moeite die er door de diverse besturen al was ingestoken. 
Het park is nu voorzien van 6 gloednieuwe Smashcourt banen. Ook de drainage, bestrating, hekwerken en netten zijn onder handen genomen.
De minibaan is voorzien van drainage en een mooie nieuwe toplaag. 

Het resultaat is prachtig en wordt enthousiast ontvangen door onze leden.
Hier gaan we de komende jaren nog meer tennisplezier aan beleven. 

 

Datamex Open Toernooi: 
Een week later begint het Datamex open toernooi op zaterdag 29 augustus. Een goed, straks georganiseerd en bovenal heel gezellig toernooi. Zoals bekend moesten we dit toernooi anders aanvliegen dan andere jaren. Een protocol met alle COVID-19 maatregelen zorgde ervoor dat dit toernooi toch door kon gaan, en ons eerste wedstrijd-event op de gloednieuwe banen een feit is.  
Het aantal deelnemers wat we andere jaren mochten verwelkomen, haalden we dit jaar niet.
We zagen gelukkig veel deelnemers vanuit TV Chaam, maar de omliggende dorpen waren deze editie overtuigend minder vertegenwoordigd.  
We hebben ons toernooi op een verantwoorde manier kunnen spelen, om 2 gewonnen sets en met super-tiebreak tot aan de finales (die wel met volledige 3e set), en de reacties van zowel organisatie als deelnemers waren erg positief. 

De traditionele hapjes – een handelsmerk van het toernooi - waren weer aanwezig om de tennissers van wat calorieën te voorzien na de wedstrijden. 
En ook waren er weer veel blije gezichten na het winnen van een prijs in de tombola, waarvoor we onze betrokken sponsors nogmaals willen bedanken. 
Dit jaar was er zelfs een bespanservice ingevlogen om de kapotte of versleten bespanningen te vervangen. Er is gespeeld in 14 categorieën allemaal dubbelspel in 17+ en 45+ categorieën. De uitslagen en winnaars kunt u opzoeken via datamex uitslagen  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam