Kind-ouder toernooi

03 mei 2021


Kind-ouder tennistoernooi voor alle jeugdleeftijden
 
Weer geweldig leuk tennisevenement gehouden. Afgelopen zondag vond het gezellige kind-ouder toernooi plaats om de 6 tennisbanen en miniveldje. 32 koppels maar liefst hebben we mogen verwelkomen. Ingedeeld in rood, oranje, groen en geel. Ieder kind had een ouder meegebracht, een vader/moeder of zelfs een oma.

Twee gezellige uurtjes per categorie konden de ouder en het kind tegen andere koppels spelen. En moeilijk dat de ouderen het vonden om met de rode, oranje of groene bal te spelen. Maar er werd sportief gestreden en veel lange rally’s getennist.
 
Natuurlijk hebben we per categorie een winnaarskoppel, maar helaas geen prijsuitreiking mogelijk. De winnaars kunnen van Noortje binnenkort een leuke bon voor pannenkoek/drankje tegemoet zien. In de categorie rood zijn dat geworden : Jayden met Jan, Cass met Kimberly, Sem met Karen. Voor oranje : Hugo met Jochen. In categorie groen Alec met Ronald en in geel Yara met Hans.

Proficiat aan de winnaars en alle andere deelnemers voor het sportieve evenement.
 
Binnenkort gaan we weer een leuke tennismiddag voor alle jeugd houden en wel op woensdag 12 mei. Dus noteer alvast en schrijf op tijd in voor dit leuke aardbeientoernooi.
 
Jeugdorganisatie TV Chaam

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam