Competitie informatie op de app

02 maart 2020

Frequentie update MijnKNLTB app en KNLTB ClubApp
Het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen en actuele rating worden in de MijnKNLTB app en de KNLTB ClubApp op iedere doordeweekse dag geüpdatet, wat betekent dat maandagochtend de uitslagen en standen actueel zullen zijn van de wedstrijden die op vrijdag, zaterdag en zondag zijn gespeeld. De individuele wedstrijdresultaten worden één keer per week bijgewerkt op dinsdag.

De KNLTB ClubApp
In de KNLTB ClubApp vind je niet alleen het competitieprogramma, uitslagen en standen maar ook clubnieuws, kun je eenvoudig een baan afhangen, tennismaatjes zoeken en heb je toegang tot je persoonlijke tennisinformatie zoals je rating en geplande (competitie)wedstrijden. De KNLTB ClubApp biedt het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal. Meer informatie vind je op: www.knltb.nl/clubapp.

MijnKNLTB.toernooi.nl
Naast het gebruik van de app(s) kun je voor het meest actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van de Voorjaarscompetitie altijd terecht op mijnknltb.toernooi.nl. Deze website is altijd up-to-date en volledig mobile responsive, wat betekent dat de website makkelijk te bezoeken is vanaf een mobiel apparaat. Lukt het je toch niet om jouw wedstrijdprogramma van de competitie te vinden? Raadpleeg dan het stappenplan Wedstrijdprogramma Competitie. Wanneer een speler de gegevens van de vereniging of aanvoerder van de tegenstanders wil inzien moet er eerst een account aangemaakt worden. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan Account registreren.


Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam