BARDIENSTEN 2023 INPLANNEN ; GEOPEND

27 december 2022

Dringend verzoek om je diensten in te plannen.

We willen alle senior leden vragen om voor 9 januari 2023 de bar/onderhoud/schoonmaakdiensten in te vullen. De planning hiervoor is opengezet.

Wie draait een dienst ?

Elk seniorlid wordt geacht minimaal 2 diensten per jaar te draaien. Het zelf invullen van je diensten heeft de voorkeur. Bij het niet tijdig inplannen wordt je automatisch ingedeeld voor je diensten 2023. Als leden hieraan niet voldoen, heeft dat sancties vanuit het bestuur tot gevolg. Lees hiervoor ook het bardienst reglement op de website 

Eenvoudig je diensten in te plannen.

Dit kan erg eenvoudig na ingelogd te zijn op mijn.knltb.club. Op de site www.tvchaam vind je de complete instructie onder kopje bardiensten. Het draaien van diensten is verplicht.

We doen het samen, dus draag ook je steentje bij. 

Je kunt bij TV Chaam kiezen voor bardiensten op rustige doordeweekse avonden het gehele jaar door of tijdens evenementen ( CK 19-26 maart, 18-25 juni, Datamex Open 3-10 september of KNLTB competitie in voor- of najaar). Daarnaast is het mogelijk om het onderhoudsteam op de maandagochtenden te helpen met het onderhoud van de tennisbanen, of je kiest voor het onderhoud van het clubhuis na competitiedagen of evenementen.

Alvast dank voor jullie medewerking.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 492 425

Sportpark Groot Heiveld

Gilzeweg 43b
4861 AS Chaam

KVK-nummer

40258056